Kvalitet och hantverkskunnande

Välkommen till Karelycke Bygg AB


Karelycke Bygg är en småskalig, familjeägd verksamhet som är baserad i Kinna, Marks kommun och verkar främst inom Västra Götaland. Vi är specialiserade på ett brett spektrum av byggprojekt, med särskild fokus på småhusbyggnation, renoveringsarbeten och markarbete.

Vad utmärker oss?

Våra värderingar är vårt hjärta och vår ledstjärna. Ödmjukhet, lojalitet, gemenskap och samarbete genomsyrar varje projekt vi tar oss an. För oss är det inte bara byggandet som är viktigt – det är relationerna vi skapar, känslan av att arbeta tillsammans och att leverera utmärkta resultat som håller samman allt vi gör.

Vi strävar efter att förverkliga dina byggdrömmar med en personlig touch och engagemang från början till slut. Med Karelycke Bygg kan du förvänta dig inte bara högkvalitativa tjänster utan också en nära samarbetspartner som värderar dina behov och strävar efter att överträffa dina förväntningar.

Vill du veta mer om vilka kunder och uppdrag vi har arbetat med, och kanske även besöka något av våra projekt och uppdrag, är du varmt välkommen att kontakta oss på telefon 076-028 77 12. Du kan också lämna en offertförfrågan eller ställa en fråga om något kommande projekt direkt via vår webbsida. 

Har du frågor och vill veta mer om Karelycke Bygg AB?


Välkommen att kontakta oss direkt på:

Telefon: 076-028 77 12
E-post: mattias@karelyckebygg.se​​​​​​​

Adress:
Hallonvägen 3
511 57 Kinna